ΛΑΡΝΑΚΑ: Ψάχνουν για τα ίχνη της 15χρονης Μαρίας – Μιχαέλας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ψάχνουν για τα ίχνη της 15χρονης Μαρίας – Μιχαέλας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της Μαρίας – Μιχαέλας Κυπριανού, 15 ετών, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στη Λάρνακα, από το απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου 2018.

Κυπριανού περιγράφεται ως άτομο λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με κοντά μαλλιά, βαμμένα βυσσινί και μαύρα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στα τηλέφωνα 24-804060 και 24-804066, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε την φωτογραφία της 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.