ΑΓ. ΝΑΠΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: 24χρονος μεθυσμένος συγκρούστηκε με όχημα 59χρονης

ΑΓ. ΝΑΠΑ- ΤΡΟΧΑΙΟ: 24χρονος μεθυσμένος συγκρούστηκε με όχημα 59χρονης

Γύρω στις 10.20 το βράδυ της Κυριακής 28/1, ενώ 24χρονος οδηγούσε το όχημα του στην οδό Γιάννη Ρίτσου στην Αγία Νάπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονη.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Στην συνέχεια ο 24χρονος, υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 85μg% αντί 9μg% και ακολούθως σε τελικό έλεγχο με ένδειξη  94μg% αντί 9μg% και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Παράλληλα, από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, με μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από άτομο με κανονική άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE