ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συγκλονίζουν τα ευρήματα της νεκροτομής του Νεόφυτου Τσαγγαρά

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συγκλονίζουν τα ευρήματα της νεκροτομής του Νεόφυτου Τσαγγαρά

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (29/01) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 15χρονου Νεόφυτου Τσαγγαρά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Αχέλεια. 

Την νεκροτομή επί της σορού του διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου η οποία απεφάνθη πως ο θάνατος του ανήλικου επήλθε ακαριαία.

Συγκεκριμένα, ο 15χρονος υπέστη θλαστική διατομή αυχενικού νωτιαίου μυελού, συνεπεία καταγμάτων αυχενικών σπονδύλων.

Σύμφωνα με την Τροχαία Πάφου, τα αίτια του τροχαίου οφείλονται εκ πρώτης όψεως στην υπερβολική ταχύτητα και στην απειρία του οδηγού.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 15χρονος οδηγούσε διπλοκάμπινο όχημα, σε αγροτικό δρόμο στην Αχέλεια Πάφου, με συνεπιβάτη τον ξάδερφο του ηλικίας 13 ετών και υπό συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, πλαγιολίσθησε και κτύπησε βίαια σε κυπαρίσσι.

Θυμίζουμε πως, σε προφορική κατάθεση του, ο 13χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το όχημα του θείου του ήταν εγκαταλελειμμένο σε χωράφι. Τότε, μαζί με τον 15χρονο ξάδελφο του (θύμα) τοποθέτησαν όπως ισχυρίστηκε, μπαταρία στο διπλοκάμπινο και το έθεσαν σε λειτουργία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.