ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συγκλονίζουν τα ευρήματα της νεκροτομής του Νεόφυτου Τσαγγαρά

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Συγκλονίζουν τα ευρήματα της νεκροτομής του Νεόφυτου Τσαγγαρά

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (29/01) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 15χρονου Νεόφυτου Τσαγγαρά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Αχέλεια. 

Την νεκροτομή επί της σορού του διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου η οποία απεφάνθη πως ο θάνατος του ανήλικου επήλθε ακαριαία.

Συγκεκριμένα, ο 15χρονος υπέστη θλαστική διατομή αυχενικού νωτιαίου μυελού, συνεπεία καταγμάτων αυχενικών σπονδύλων.

Σύμφωνα με την Τροχαία Πάφου, τα αίτια του τροχαίου οφείλονται εκ πρώτης όψεως στην υπερβολική ταχύτητα και στην απειρία του οδηγού.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 15χρονος οδηγούσε διπλοκάμπινο όχημα, σε αγροτικό δρόμο στην Αχέλεια Πάφου, με συνεπιβάτη τον ξάδερφο του ηλικίας 13 ετών και υπό συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, πλαγιολίσθησε και κτύπησε βίαια σε κυπαρίσσι.

Θυμίζουμε πως, σε προφορική κατάθεση του, ο 13χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το όχημα του θείου του ήταν εγκαταλελειμμένο σε χωράφι. Τότε, μαζί με τον 15χρονο ξάδελφο του (θύμα) τοποθέτησαν όπως ισχυρίστηκε, μπαταρία στο διπλοκάμπινο και το έθεσαν σε λειτουργία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE