ΕΛΛΑΔΑ

Π. Καμμένος: Διαψεύδει τα σενάρια περί αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση

Π. Καμμένος: Διαψεύδει τα σενάρια περί αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση

Τέλος στα σενάρια περί πιθανής αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την ελληνική κυβέρνηση με αφορμή τις εξελίξεις στο «Σκοπιανό», έβαλε ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από τη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων.

«Κάναμε μια έντιμη συμφωνία με την κυβέρνηση και θα την υπηρετήσουμε μέχρι τέλους», είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας: «Θεωρούμε ότι οι εξελίξεις στην οικονομία, η έξοδος από τα μνημόνια, οι υποθέσεις της κάθαρσης της διαφθοράς, προχωρούν με καλούς ρυθμούς και ο ελληνικός λαός θα το αντιληφθεί».

Ο υπουργός Άμυνας εξέφρασε, παράλληλα, την εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, υπογραμμίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ επιμένουν στη θέση για μη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της πΓΔΜ.

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την άποψη ότι οι διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν προχωρήσει τόσο μέχρι τον Ιούλιο που είναι προγραμματισμένη η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, καθώς εκτίμησε ότι η πΓΔΜ δεν θα προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές στο Σύνταγμά της.

Αναφορικά με τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ στο συλλαλητήριο για την ονομασία της πΓΔΜ, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι τα μέλη του κόμματός του, ως ανεξάρτητοι πολίτες, είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν. Ο ίδιος, πάντως, όπως είπε, θα είναι εκτός Ελλάδος εκείνη την ημέρα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στη Λεμεσό: Προσπάθεια προστασίας κατοικιών και υποστατικών - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Κατέθεσαν νέο υπόμνημα οι δικηγόροι - Θεωρούν «παντελώς άκυρες» την ανακριτική επιτροπή και διαδικασία

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 43χρονου που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο - Τι κατέδειξε

Στο νοσοκομείο οδηγός - Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη



«Αμάλθεια», Κυπριακό και διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν ΠτΔ- Εμίρης Κατάρ

«Αμάλθεια», Κυπριακό και διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν ΠτΔ- Εμίρης Κατάρ

Συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο, θα έχει την Τρίτη, 28 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον οποίο θα συζητήσει τις διμερείς σχέσεις, τις περιφερειακές εξελίξεις, περιλαμβανομένης της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια», το Κυπριακό, καθώς και θέματα που άπτονται των σχέσεων ΕΕ-Κατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top