ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Αποφασίζουν για τον β’ γύρο οι Οικολόγοι

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Αποφασίζουν για τον β’ γύρο οι Οικολόγοι

Η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εξετάζοντας τα δεδομένα ως διαμορφώθηκαν κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, αποφάσισε ότι διατηρεί τη συμπόρευσή του με τις δυνάμεις που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος, η τελική απόφαση θα ληφθεί από την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη του  Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών την Πέμπτη 1/2/18.
 
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη θα συγκεντρωθούν οι απόψεις των εγγεγραμμένων μελών του Κινήματος με ερωτηματολόγιο σε ό,τι αφορά τη στάση που θα τηρήσει στον 2ο γύρο.
 
Η συλλογή των ερωτηματολογίων θα γίνεται στα ανά επαρχία γραφεία του κινήματος.

Το πόρισμα, αναφέρεται, δεν είναι δεσμευτικό αλλά συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη θα ανοιχτεί κάλπη διευκρινίζει το Κίνημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE