ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπαμ» με Ροτζέριο Μάρτινς

«Μπαμ» με Ροτζέριο Μάρτινς

Στην πραγματοποίηση μιας πραγματικά ηχηρής για τα δεδομένα της κατηγορίας μεταγραφής προχώρησε το Αιγάλεω το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροτζέριο Μάρτινς.

Μια ακόμα μεταγραφή η οποία ανεβάζει κι άλλο επίπεδο το Αιγάλεω το οποίο έχει θέσει ως στόχο την άνοδο του στην Football League πραγματοποίησε το «Σίτι» που ενέταξε στο δυναμικό του τον Ροτζέριο Μάρτινς.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που μόνο άγνωστος δεν είναι στην χώρα μας καθώς έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Εργοτέλη, Νίκη Βόλου και Πανθρακικό, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των «κυανόλευκων» την φανέλα των οποίων θα φορά μέχρι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ROGERIO MARTINS GONCALVES,

Ο νέος παίκτης της ομάδας γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1984 και διανύει φέτος τη 10η του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο του Αστέρα Τρίπολης από τη Γ’ Εθνική ως και τη Super League, έχοντας συνολικά σε τρία χρόνια 13 γκολ σε 76 συμμετοχές, σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια σεζόν (2008-2009) στον Εργοτέλη κι άλλη μια (2009-2010) στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου μάλιστα είχε μια «γεμάτη» χρονιά, με 20 τέρματα σε 34 αγώνες. Έτσι, το 2010 επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έμεινε για άλλες δύο περιόδους, προσθέτοντας ακόμη 50 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, στο βιογραφικό του με την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Λεβαδειακός, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δύο σεζόν (2012-2013 και 2013-2014), με συνολικά 13 τέρματα σε 69 παιχνίδια στη Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το 2015 Rogerio Martins ξεκίνησε τη χρονιά στη Νίκη Βόλου όπου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, πάντως, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και 1 γκολ, απέναντι στον Πανθρακικό, στο ματς για την 7η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.

Ακολούθησε η Κυπριακή ομάδα του Αρη Λεμεσού για να αγωνιστεί πριν μερικούς μήνες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας για λογαριασμό της Ορουμπαχ.

Στη μεταγραφή συνέβαλε ασφαλώς ο πρόεδρος, Αρης Παλτόγλου αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Τσιαμπουρης.

Καλωσορίζουμε το νέο απόκτημα μας».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top