ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι όλοι… κολλημένοι! Να τις ντουμπλάρουν και η άφιξη του νέου

Είναι όλοι… κολλημένοι! Να τις ντουμπλάρουν και η άφιξη του νέου

Ο Απόλλωνας ολοκληρώνει την Τρίτη την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, μετράει σε μία σημαντική απουσία, αυτή του τιμωρημένου Σακέττι, ενώ πολύ δύσκολο ως απίθανο φαντάζει το σενάριο να μπορεί να αγωνιστεί ο Ντα Σίλβα, αν τελικά συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή της Λεμεσιανής ομάδας για το προσεχές ντέρμπι.

Το σύνθημα στο προπονητικό κέντρο Κολοσσίου και γενικότερα στο κυανόλευκο οικοδόμημα της Λεμεσού είναι ένα και δεν είναι άλλο από το να πάρει «καπάκι» νέα νίκη ο Απόλλωνας επί του ΑΠΟΕΛ, να αυξήσει τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς, όπου θα δώσει περαιτέρω δυναμική σε τεχνική ηγεσία και παίκτες για να συνεχίσουν τον αγώνα για την εκπλήρωση του μέγα στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος του Απόλλωνα συνεχώς τρέχει στην μπουτίκ του Απόλλωνα να προμηθευτεί τα «μαγικά χαρτάκια» για το ντέρμπι της Τετάρτης.  Ο κόσμος του Απόλλωνα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο ντέρμπι, να δώσει αυτή την «ντόπα», την τονωτική ένεση που χρειάζονται οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή για να βρουν τον ιδανικό τρόπο το πως να αντιμετωπίσουν τον διαφορετικό ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με αυτόν που είχαν μπροστά τους την περασμένη Τετάρτη, για να φθάσει η Λεμεσιανή ομάδα στη 15η της φετινή νίκη στον μαραθώνιο.

Τέλος, την Τρίτη αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, όπου τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η καταρχήν συμφωνία μαζί του, Σάσα Μάρκοβιτς, για να περάσει από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να τεθεί στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή εάν δεν προκύψει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο Μάρκοβιτς θα εγγραφεί στα μητρώα της ΚΟΠ την ερχόμενη Παρασκευή και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top