ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κίνηση του Σπανούλη μέσα στο ΟΑΚΑ που θα συζητηθεί (photo)

Η κίνηση του Σπανούλη μέσα στο ΟΑΚΑ που θα συζητηθεί (photo)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για τρίτη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν, καθώς έχασε στο ΟΑΚΑ με 68-61.

Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε για λογαριασμό του Τριφυλλιού ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος, Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τραυματίστηκε πριν λίγο καιρό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στη λίστα του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Κένι Γκέμπριελ.

Πάντως, ο Λοτζέσκι είναι γνωστός για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, ο οποίος τον έχει βοηθήσει να διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την κίνηση του Βασίλη Σπανούλη στο φινάλε του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έφυγε «σφαίρα» προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού, στην άκρη του οποίου καθόταν ο τραυματίας Λοτζέσκι και τον αγκάλιασε, με την κάμερα της μετάδοσης μάλιστα να απαθανατίζει τη φοβερή στιγμή.

Σαφώς και πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση του «Kill Bill», ειδικά από τη στιγμή που έγινε μετά από ήττα σε ντέρμπι, ενώ αποδεικνύει το πόσο καλές σχέσεις υπάρχουν μεταξύ του Βέλγου και των παλιών συμπαικτών του, παρά το γεγονός ότι επέλεξε να μετακομίσει στον «αιώνιο» αντίπαλο το περασμένο καλοκαίρι.

 

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top