ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Άναψε η ονοματολογία – Μεγάλη συζήτηση για τους υπουργούς του Μαλά

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Άναψε η ονοματολογία – Μεγάλη συζήτηση για τους υπουργούς του Μαλά

Δεν θα συμμετάσχουν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΑΚΕΛ σε ενδεχόμενη διακυβέρνηση Σταύρου Μαλά, όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Άντρος Κυπριανού.

Πέραν τούτου, τη Δευτέρα (29/1), κάτι το οποίο θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες μέρες, έδιναν και έπαιρναν τα ονόματα για τους ανθρώπους που θα υπουργοποιήσει ο Σταύρος Μαλάς.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά έγινε κουβέντα και για άλλα υπουργεία.

Για το επίμαχο υπουργείο ακούστηκαν τα ονόματα του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Σταύρου Ζένιου, του Μάκη Κεραυνού, του Μάριου Χατζηγιαννάκη, πρώην μέλους του Δ.Σ. της Μαρφίν Λαϊκής, αλλά και του παραλίγο υποψήφιου Μάικ Σπανού. Επίσης κυκλοφόρησε το όνομα του Χάρη Σταυρινίδη, στενού συνεργάτη του Σταύρου Μαλά σε όλη την προεκλογική εκστρατεία.

Ακόμα, κυκλοφόρησε το όνομα του Γιώργου Σιαμμά για το υπουργείο Ενέργειας και της Ανδρούλλας Βασιλείου, η οποία ήταν δίπλα στον Σταύρο Μαλά κατά τη μετεκλογική του δήλωση, για το υπουργείο Εξωτερικών.

Από το ΑΚΕΛ και από το Επιτελείο τονίζουν ότι «κανένα όνομα δεν έχει κλειδώσει» για τις υπουργοποιήσεις της διακυβέρνησης Μαλά.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.