ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά… τους 'πρόδωσε' η βενζίνη

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά… τους 'πρόδωσε' η βενζίνη

Τα τσιγάρα που αγόρασε από περίπτερο στοίχισαν και ολόκληρο αυτοκίνητο για 31χρονο Βούλγαρο μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος») ο Βούλγαρος κατέβηκε για λίγα λεπτά στο περίπτερο και άφησε αναμμένη τη μηχανή του οχήματός του.

Εξερχόμενος από το περίπτερο, είδε δύο πρόσωπα να μπαίνουν σε αυτό και να τρέπονται σε φυγή. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο φάνηκε πολύ τυχερός.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα λίγα μέτρα μακριά από το σημείο κλοπής, όταν διαπίστωσαν ότι ο δείκτης της βενζίνης ήταν περίπου στο μηδέν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Φωτογραφία αρχείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE