ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας και ο τέταρτος ύποπτος για τις βόμβες στον Μούταλο

ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας και ο τέταρτος ύποπτος για τις βόμβες στον Μούταλο

Στην σύλληψη 25χρονου, προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου για την υπόθεση τοποθέτησης δύο  εκρηκτικών μηχανισμών σε δύο κατοικίες στον Μούταλο που δεν εξερράγησαν .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για το τέταρτο πρόσωπο που συλλαμβάνει η Αστυνομία και καταζητούσε ενώ για την ίδια υπόθεση της τοποθέτησης δύο εκρηκτικών μηχανισμών στην συνοικία του Μουτάλου που έγινε τον Οκτώβριο του 2016   οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη και άλλων τριών προσώπων.

Εναντίον του 25χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο και  χθες οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.