Ο Γεωργίου 'κοροϊδεύει' τον Ντάνο στο πρώτο γύρισμα του Τατουάζ - VIDEO

Ο Γεωργίου 'κοροϊδεύει' τον Ντάνο στο πρώτο γύρισμα του Τατουάζ - VIDEO

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο γύρισμα του Τατουάζ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ντάνος. 

Το Happy Day, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha είχε αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο γύρισμα του νικητή του Survivor 1, Γιώργου Αγγελόπουλου, την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου.

Όπως θα δείτε και στο απόσπασμα που μοιράστηκε ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου, με τους followers του στο instagram, με το πέρας της σκηνής 'κοροίδεύει" τον άπειρο Ντάνο, λέγοντάς του "Έτσι στο τέλος θα κοιτάς την κάμερα Γιώργο μου" σκορπώντας το γέλιο σε όλη την ομάδα. 

Φυσικά ο Αντρέας προέβη σε αυτό το αστείο για να κάνει τον άπειρο Ντάνο να νιώσει καλύτερα και στο τέλος του έδωσε και τα εύσημα λέγοντάς του: "Τέλειος".

Δείτε το σχετικό πλάνο στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE