ΕΚΛΟΓΕΣ: Το σιχαμερό –κι όμως αληθινό- σενάριο

ΕΚΛΟΓΕΣ: Το σιχαμερό –κι όμως αληθινό- σενάριο

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα. Άλμπερτ Άινσταϊν

ΕΚΛΟΓΕΣ / Θύμισες από Νίκο Ξυλούρη που έκανε πολλά.
Το παλικάρι που «έβαλε ο Θεός σημάδι» και πέθανε μόλις στα 44 του χρόνια.
«Γεννήθηκα στο βλέβαρο του κεραυνού, σβήνω κυλώντας στα νερά. /Ανέβηκα στην κορυφή της συννεφιάς σαλτάροντας με τις τριχιές του λιβανιού, πήρα το δρόμο της σποράς. / Κοιμήθηκα στο προσκεφάλι του σπαθιού, είχα τον ύπνο του λαγού./Αγνάντευα την πυρκαγιά της θεμωνιάς αμίλητος την ώρα της συγκομιδής, πήρα ταγάρι ζητιανιάς./ Αντάμωσα τον χάρο της ξερολιθιάς, το άλογο στ’αλώνι να ψυχομαχεί./ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ Φιγούρα ανθρωπιάς, μεγαλοσύνης και ψυχής αληθινής, που πάλλεται Ανέπαφη!

Ο λαός ψήφισε! Περιμένουμε όλοι τις 4 του Φλεβάρη. Τι να περιμένουμε όμως μέχρι τότε. Στο ίδιο έργο θεατές; Να ζητούν ανταλλάγματα, υπουργεία και θώκους αυτοί που έμειναν έξω από το πάρτι; Σιχαμερό σενάριο και όμως αληθινό.

Να συγκεράζουν τα αντίθετα μόνον για την εξουσία.

Ένα σας λέω. Αυτόν που θα πει στους καιροσκόπους ένα βροντερό ΟΧΙ ( εγώ αυτός είμαι και έτσι θα πορευτώ), αυτόν θα ψηφίσω και αν πράξουν το ίδιο και οι 150, 000 που δεν ψηφίσαν αλλά και άλλοι που βαρέθηκαν το πάρε δώσε εις βάρος του λαού, τότε ίσως κάποια πράγματα να αλλάξουν.

Να μας διοικήσουν επιτέλους Άνθρωποι, με μεγαλοσύνη και ψυχή αληθινή που πάλλεται Ανέπαφη. Ξέρω ότι λίγοι ακούν, αλλά αυτοί οι ολίγοι ας είναι η μαγιά για να κλουθήσουν και οι πολλοί.

Ας μην πάθουμε αυτό που έγραψε η Λία Φραγκούλη: «Περιμένοντας το σωστό τρένο περάσαμε τη ζωή μας σε λάθος σταθμό…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE