ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 55χρονο καθηγητή φροντιστηρίου για υπόθεση παρενόχλησης 9χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 55χρονο καθηγητή φροντιστηρίου για υπόθεση παρενόχλησης 9χρονης

Ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Τρίτη (30/01), 55χρονος καθηγητής φροντιστηρίων για παρενόχληση 9χρονης μαθήτριας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η 9χρονη μαθήτρια κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ο 55χρονος καθηγητής την παρενόχλησε ακουμπώντας την σε ευαίσθητο σημείο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε αντικαταστήσει άλλο εκπαιδευτικό φροντιστηρίου της Επαρχίας Λεμεσού.

Η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου όπου ο 55χρονος τέθηκε για προσωποκράτηση για 8 ημέρες.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο 55χρονος έχει και προηγουμένη καταδίκη για παρόμοιας φύσης υπόθεση.

Ο ίδιος έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς για την υπόθεση που κατηγορείται.

Να σημειώσουμε πως το εν λόγω φροντιστήριο διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο και αναμένεται να εξεταστεί από την Αστυνομία.

Ι.Μάντζιηπα 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE