O 'κυκλώνας' Πατσαλίδης παρέσυρε τον 'τυφώνα' που έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο

O 'κυκλώνας' Πατσαλίδης παρέσυρε τον 'τυφώνα' που έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο

Ο Λούης Πατσαλίδης κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ τηλεθέασης και να αφήσει πίσω του τον "τυφώνα" Survivor.

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε η σατιρική εκπομπή του Alpha Κύπρου ''Λούης Night Show'', σημειώνοντας νέο ρεκόρ τηλεθέασης την Παρασκευή, 26 Ιανουρίου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen την εκπομπή ''Λούης Night Show'' που μεταδόθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 χιλιάδες τηλεθεατές, οδηγώντας την στην κορυφή της τηλεθέασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και της ομάδας του ξεπερνά τις 100 χιλιάδες τηλεθεατών!

Όπως βλέπετε και στον πίνακα της Nielsen το Λούης Night Show βρέθηκε πάνω από τον "τυφώνα" που έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE