ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο της πόλης! – Δεν χωρούσε στο… παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο της πόλης! – Δεν χωρούσε στο… παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιος είπε ότι όλα τα ευτράπελα του α΄ γύρου των εκλογών έχουν αναδειχθεί;

Είναι ενδεικτικό αυτό που έγινε σε εκλογικό κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό του Αγίου Λαζάρου. Ευτράπελο που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Σε κάποια στιγμή κι ενώ η διαδικασία της ψηφοφορίας ήταν σε εξέλιξη, γνωστός Λαρνακέας, ονόματι Σαββής, άρχισε να φωνασκεί!

Ο λόγος της αγανάκτησής του ήταν το μέγεθος του παραβάν, το οποίο βάσει των λεγομένων του προωθούσε… σωματικό ρατσισμό.

«Εν ημπορώ να ψηφίσω. Εν με χωρεί το παραβάν!» άρχισε να λέει μεγαλοφώνως ο Σαββής. Το επεισόδιο ευτυχώς έληξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με τον επί καθήκοντι αστυνομικό να κάνει αμέσως τις απαραίτητες συστάσεις και τον Σαββή να ψηφίζει κανονικά.

Πάντως, ο δημοφιλής Σαββής με δηλώσεις του στη στήλη ΠΑΡΑ-THEMA επιμένει: «Και οι εύσωμοι έχουν ψυχή. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα. Η νομοθεσία πρέπει να αλλάξει, ώστε να μπορούμε κι εμείς οι ευτραφείς να ψηφίζουμε άνετα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE