Με πρώτες εκτελέσεις του επιθετικού δίδυμου το… καθαρίζει

Με πρώτες εκτελέσεις του επιθετικού δίδυμου το… καθαρίζει

Η ΑΕΛ… καθαρίζει το παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο.

Με τα γκολ των Μαύρου στο 13ο και Τεξέιρα στο 37ο λεπτό, η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ προηγείται στο ημίχρονο με 0-2 του Ολυμπιακού Λευκωσίας, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Ανώτερη η ΑΕΛ¨από το ξεκίνημα της αναμέτρησης θέλησε να είναι η κυρίαρχος του αγώνα, κάτι που κατάφερε μιας και οι «μαυροπράσινοι» δεν έχουν δείξει αυτό το πάθος και τη θέληση για να παλέψουν το παιχνίδι.

Η ανάπαυλα οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ Ολυμπιακός – ΑΕΛ 0-2.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE