Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

Οι αστυνομικοί σοκαρισμένοι ανακάλυψαν μέσα στο πορτ παγκάζ δύο μεγάλες μαύρες βαλίτσες που έκρυβαν κάτι ανατριχιαστικό. Μέσα στις βαλίτσες ήταν το αποκεφαλισμένο και τεμαχισμένο σώμα της 28χρονης Σάρα Ζγκούλ. Η άτυχη κοπέλα ήταν χωρισμένη, ενώ είχε και μία ανήλικη κόρη.
Η αστυνομία του Όρεγκον που ερευνά την αποτρόπαια δολοφονία φαίνεται πως έχει συλλάβει έναν ύποπτο σε κοντινό σημείο από τον χώρο που βρέθηκε η διαμελισμένη σορός, ενώ αμερικανικά Μέσα αναφέρουν πως ο ύποπτος στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, επιχείρησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας προσπάθησε να κόψει τον λαιμό του και τις φλέβες του, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του.
Όπως αναφέρει η Sun, φίλοι του θύματος δηλώνουν πως η 28χρονη Σάρα ήταν πρόσχαρη και φιλική, χωρίς να έχει εχθρούς ή μπλεξίματα, ενώ η τοπική κοινωνία του Πόρτλαντ περιμένει σοκαρισμένη το πόρισμα των αστυνομικών αρχών που διερευνούν το έγκλημα.




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




