Έχασε τη ψυχραιμία του…

Έχασε τη ψυχραιμία του…

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στο φινάλε του Α΄ ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα… ενός λεπτού και να αποβληθεί!

Βέβαια, με το σκορ στο 3-1 και την τροπή που είχε πάρει το παιχνίδι, δεν μπορεί να λεχθεί ότι “κρέμασε” την ομάδα του, όμως στερεί από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη τη βασική του επιλογή για τον “άσο”, στον “τελικό” της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο “Αμμόχωστος”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE