ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τριάντα επιπλέον μήνες στον Ορφανίδη – Μόνο στα χαρτιά οι ποινές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τριάντα επιπλέον μήνες στον Ορφανίδη – Μόνο στα χαρτιά οι ποινές

Έκλεισε η αυλαία για δεκάδες άλλες περιπτώσεις ακάλυπτων επιταγών την Τρίτη (30/1) στην υπόθεση Ορφανίδη.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ορφανίδης παραδέχθηκε ενοχή σε περίπου 110 κατηγορίες έκδοσης ακάλυπτων επιταγών ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Δικαστής επέβαλε στον καταδικασθέντα διάφορες ποινές με μεγαλύτερη αυτή των τριάντα μηνών και οι οποίες θα συντρέχουν. Θα εκτιθούν όμως διαδοχικά της ποινής των 14 μηνών που του επεβλήθη στις 26 του περασμένου Σεπτεμβρίου για άλλες ακάλυπτες επιταγές.

Ουσιαστικά, σύμφωνα και με τον «Φιλελεύθερο», προστέθηκαν στον Χρήστο Ορφανίδη ακόμα δύο μήνες φυλάκιση, ενώ ο ίδιος έχει ασκήσει ήδη εφέσεις προσβάλλοντας τις αποφάσεις με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης, οι οποίες δεν συντρέχουν με την ποινή του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.