Αναρωτιέστε γιατί η θερμοκρασία στο debate θα είναι στους 19-20 βαθμούς

Αναρωτιέστε γιατί η θερμοκρασία στο debate θα είναι στους 19-20 βαθμούς

Το debate που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης, 31 Ιανουαρίου, θα είναι γαλλικού τύπου και θα ακολουθήσει κατά κόρον τις προδιαγραφές της Γαλλίας.

Στις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ θα πραγματοποιηθεί η διακαναλική συνέντευξη των δύο υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά.

Η διακαναλική θα αρχίσει στις 20:30 και θα ολοκληρωθεί στις 22:30 και οι ερωτήσεις θα υποβληθούν από τους Διευθυντές Ειδήσεων του ΡΙΚ, του ΑΝΤ1, το TVOne και του Σίγμα. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Διευθυντής του Alpha, Γιώργος Τσαλακός.

Οι κανόνες για τη διακαναλική συμφωνήθηκαν σε συσκέψεις των διευθυντών ειδήσεων των πέντε καναλιών και εκπροσώπων των επιτελείων των δύο υποψηφίων.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, η οποία συμφωνήθηκε βάσει του γαλλικής μορφής debate, η θερμοκρασία στο στούντιο θα είναι στους 19 - 20 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Διευθυντής ΡΙΚ, Πανίκος Χατζήπαναγή, στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση" ο λόγος είναι ότι δεν πρέπει να ιδρώσουν οι υποψήφιοι, όσο κι αν ανάψουν τα αίματα κατά τη διάρκεια του debate. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE