ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Στη ‘γραμμή’ ενδιάμεσου για ‘κανέναν’ και η Αυτόνομη Πλατφόρμα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Στη ‘γραμμή’ ενδιάμεσου για ‘κανέναν’ και η Αυτόνομη Πλατφόρμα

Καμία θετική ψήφο είτε στον Νίκο Αναστασιάδη είτε στον Σταύρο Μαλά, ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, αποφάσισε η Γραμματεία της Αυτόνομης Πλατφόρμας Πολιτών, απόφαση την οποία καλείται να επικυρώσει η ολομέλεια της Πλατφόρμας αύριο Πέμπτη στις 18:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, έπειτα από συνεδρία της Γραμματείας για αξιολόγηση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου, η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών αποφάσισε ότι θα πρέπει οι δυνάμεις οι οποίες στήριξαν τον Νικόλα Παπαδόπουλο να επιδιώξουν να έχουν κοινή προσέγγιση σε ότι αφορά τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Η Πλατφόρμα αναφέρει ότι διαφωνεί κάθετα με τις ταυτόσημες πολιτικές που εκφράζουν και υπηρετούν οι Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς και τα κόμματα που τους υποστηρίζουν στο Κυπριακό και πως συνεπώς αποφάσισε «καμιά θετική ψήφο στον Νίκο Αναστασιάδη, καμιά θετική ψήφο στον Σταύρο Μαλά».

Αυτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα είναι η εισήγηση της Γραμματείας στην ολομέλεια των στελεχών της Αυτόνομης Πλατφόρμας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00μ.μ. στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE