Κύπρια παρουσιάστρια έκανε αίτηση στο Guiness με ένα μανιτάρι - VIDEO

Κύπρια παρουσιάστρια έκανε αίτηση στο Guiness με ένα μανιτάρι - VIDEO

Επιδίωξη της Κύπριας παρουσιάστριας είναι να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Guinness με το συγκεκριμένο μανιτάρι - φαινόμενο.

Στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου βρέθηκε η Τζώρτζια Παναγή για να παρουσιάσει το μανιτάρι που βρήκε ο μπαμπάς της, ο οποίος όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου ασχολείται χρόνια τώρα με την συλλογή μανιταριών. 
 
Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου μανιταριού, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, είναι ότι περιλαμβάνει πάρα πολλά μανιτάρια πάνω του, κάτι που το μετατρέπει σε φαινόμενο. 
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα και όλα όσα είπε η Τζώρτζια Παναγή για την διεκδίκηση μιας θέσης στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness με το μανιτάρι - φαινόμενο: 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE