ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τορναρίτης: «Μπορεί να θυμώσουν κάποιοι με αυτό που θα πω. Προσωπικά, δεν θα απέκλεια και τον κ. Μαλά ως Υπουργό του Αναστασιάδη» - VIDEO

Τορναρίτης: «Μπορεί να θυμώσουν κάποιοι με αυτό που θα πω. Προσωπικά, δεν θα απέκλεια και τον κ. Μαλά ως Υπουργό του Αναστασιάδη» - VIDEO

Κυβέρνηση ευρύτατης αποδοχής σκοπεύει να σχηματίσει ο Νίκος Αναστασιάδης αν την Κυριακή πάρει την ψήφο του λαού για μια δεύτερη θητεία. Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης προχώρησε μάλιστα και ένα βήμα παρακάτω εκφράζοντας μια προσωπική άποψη που κάποιος μπορεί και να θυμώσει όπως δήλωσε.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση το μεσημέρι της Τετάρτης 31/1 o Νίκος Τορναρίτης αναφέρθηκε σε μια προσωπική του άποψη, που ξάφνιασε τους τηλεθεατές αφού δεν θα απέκλειε να συμμετάσχει στο Υπουργικό της κυβέρνησης Αναστασιάδη ο Σταυρος Μαλάς.

Η απάντηση από το επιτελείο Μαλά δια στόματος Αλέξανδρου Λόρδου ήταν ότι ο Σταύρος Μαλάς «δεν είναι υποψήφιος υπουργός αλλά υποψήφιος Πρόεδρος».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του ότι προκρίνει ακόμη και τον κύριο Μαλά για Υπουργό ο Νίκος Τορναρίτης ανάφερε ότι «είμαστε λίγοι σε αυτό τον τόπο για να έχουμε τόσες πολλές διαφορές».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top