Παράπονα Αυγουστή για το χρόνο των καθυστερήσεων σε Α΄ και Β΄ ημίχρονο (δηλώσεις)

Παράπονα Αυγουστή για το χρόνο των καθυστερήσεων σε Α΄ και Β΄ ημίχρονο (δηλώσεις)

Δείτε τι δήλωσε μετά την ήττα του Απόλλωνα από τον ΑΠΟΕΛ με 1-2, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή. Αναλυτικά:

“Ήταν ένα σημαντικό ντέρμπι, όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μη ρισκάρουν. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ και μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ στο 48΄ και νομίζω ότι ήταν πάρα πολύς ο χρόνος που μπήκε καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο και πολύ λίγος στο δεύτερο.

Από τη στιγμή που έγιναν έξι αλλαγές, δεν μπορούσαν να μπουν μόνο πέντε λεπτά.

Ήταν μία ήττα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε και να διαχειριστούμε σωστά αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, για να μείνουμε κοντά. Έχει αρκετό δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα.

Όπως είπα και στη Λευκωσία, όλες οι ομάδες θα δώσουν τη δική τους μάχη και τίποτα δεν κρίνεται από τώρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξη του και λυπάμαι που δεν καταφέραμε να τους χαρίσουμε μία ακόμα νίκη”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.