ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ψήφο κατά συνείδηση αποφάσισε η Συμμαχία Πολιτών

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ψήφο κατά συνείδηση αποφάσισε η Συμμαχία Πολιτών

Ψήφο κατά συνείδηση αποφάσισε όπως εισηγηθεί στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών σε όλους όσοι επέλεξαν στον πρώτο γύρο την υποψηφιότητα του Προέδρου της Γιώργου Λιλλήκα, η Συμμαχία Πολιτών.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Διευθύντρια Επικοινωνίας του επιτελείου του κ. Λιλλήκα Ρένα Γιαβάση «μετά από συνεδρίαση της Πολιτικής Συγκλήτου, αποφασίστηκε όπως η Συμμαχία Πολιτών την Κυριακή ψηφίσει κατά συνείδηση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.