DEBATE: Από νωρίς άρχισαν οι «μάχες»- Πρώτη κόντρα για τον χρόνο μεταξύ Μαλά-Αναστασιάδη- VIDEO

DEBATE: Από νωρίς άρχισαν οι «μάχες»- Πρώτη κόντρα για τον χρόνο μεταξύ Μαλά-Αναστασιάδη- VIDEO

Από τα πρώτα λεπτά η «τηλεμαχία» Μαλά-Αναστασιάδη άναψε, καθώς υπήρξε διαφωνία για τον χρόνο.

 

Μετά από παρέμβαση του Γιώργου Τσαλακού προς τον Νίκο Αναστασιάδη ότι έχει ξεπεράσει το χρόνο του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντέδρασε καθώς όπως ανέφερε υπήρχε άλλο ένα θέμα στο οποίο θέλει να απαντήσει.

Από την μεριά του ο διευθυντής ειδήσεων του Alpha τόνισε ότι ο χρόνος της εκπομπής είναι καθορισμένος με τον Νίκο Αναστασιάδη να δηλώνει πως θα δοθεί ο ίδιος χρόνος και στον Σταύρο Μαλά για να πάρει την απάντηση από τον υποψήφιο που στηρίζει το ΑΚΕΛ λέγοντας: «ή θα μείνουμε στο χρόνο μας ή…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE