ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Zωντανή για τελικό με γκολ του Σιόβα η Λεγανές! (video)

Zωντανή για τελικό με γκολ του Σιόβα η Λεγανές! (video)

Λεγανές και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες 1-1 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Δημήτρη Σιόβα να ισοφαρίζει στο 53΄ και να διατηρεί τις ελπίδες για πρόκρισης της ομάδας του.

Πρώτο ματς μεταξύ Λεγανές και Σεβίλλης για τα ημιτελικά του Copa del Rey, με τον Δημήτρη Σιόβα να γίνεται ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης!

Οι Σεβιγιάνοι με το γκολ του Μουριέλ άνοιξαν το σκορ στο 21΄, όμως ο διεθνής Έλληνας αμυντικός κατάφερε στο 56΄ να ισοφαρίσει σε 1-1 και να δώσει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του για τον τελικό.

Ο Σιόβας έδωσε μάχη μέσα στην περιοχή της Σεβίλλης και με ανάποδη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για φάουλ του Σιόβα στη συγκεκριμένη φάση, όμως ο διαιτητής έδειξε σέντρα και έτσι η Λεγανές έχει μείνει ζωντανή…

Η ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στη Σεβίλλη, ενώ το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι εκείνο της Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top