Πρώην «πράσινος» συνεχίζει στο Ιταλικό πρωταθλήμα

Πρώην «πράσινος» συνεχίζει στο Ιταλικό πρωταθλήμα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με ελεύθερη μεταγραφή στην ομάδα της Μπρέσια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση προχώρησε στην επισημοποίηση της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στον Ιταλικό σύλλογο που αγωνίζεται στην Serie B.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στην Μπρέσια ο Κωνσταντινίδης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη με ελεύθερη μεταγραφή στην Μπρέσια. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE