Πρώην «πράσινος» συνεχίζει στο Ιταλικό πρωταθλήμα

Πρώην «πράσινος» συνεχίζει στο Ιταλικό πρωταθλήμα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με ελεύθερη μεταγραφή στην ομάδα της Μπρέσια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση προχώρησε στην επισημοποίηση της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στον Ιταλικό σύλλογο που αγωνίζεται στην Serie B.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στην Μπρέσια ο Κωνσταντινίδης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη με ελεύθερη μεταγραφή στην Μπρέσια. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.