ΛΑΡΝΑΚΑ: Τα έβαλαν με λειτουργό του Τμήματος Δασών – Του τα έκαψαν όλα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τα έβαλαν με λειτουργό του Τμήματος Δασών – Του τα έκαψαν όλα

Μπαράζ εμπρησμών που φαίνεται να σχετίζεται με λειτουργό του Τμήματος Δασών διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3:30 το πρωί της Πέμπτης (1/2), σε χώρο στάθμευσης οικίας τέθηκε κακόβουλη πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς και ανήκουν σε γυναίκα και στον γιο της.

Την ίδια ώρα διαπιστώθηκε φωτιά σε άλλα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε υπόστεγο εντός ανοικτού οικοπέδου δίπλα από το σπίτι. Και αυτά καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Από τις φωτιές, ζημιές έπαθε και το σπίτι.

Επίσης, καταγγελία για πυρκαγιά λυόμενου υποστατικού στην περιοχή Αγγλισίδων-Αλεθρικού έγινε τις ίδιες ώρες στην Αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα.

Τα οχήματα και το υποστατικό δεν ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, όμως με κάποιον τρόπο σχετίζονται με λειτουργό του Τμήματος Δασών.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν με τις έρευνες που θα γίνουν από την Αστυνομία.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.