Παιχτούρα!

Παιχτούρα!

Καμία δυσκολία δεν είχαν, όσοι δημοσιογράφοι ήταν επιφορτισμένοι με την κάλυψη/περιγραφή του χθεσινού ντέρμπι στη Λεμεσό. Για τον πολυτιμότερο παίχτη της αναμέτρησης. 

Ήταν φυσικά ο Γκιάς Ζαχίντ, ο οποίος έβαλε το πανέμορφο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ αυτός εκτέλεσε το κόρνερ, από το οποίο… έβαλε το νικητήριο γκολ ο Ενσούε. 

Είναι παιχτούρα ο Πακιστανός άσος γεννημένος στη Νορβηγία. Εξελίσσεται σε ηγετική προσωπικότητα για τον ΑΠΟΕΛ. Έχει βγάλει τα κάρβουνα από τη φωτιά και σε άλλα παιχνίδια, όπου η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE