Παιχτούρα!

Παιχτούρα!

Καμία δυσκολία δεν είχαν, όσοι δημοσιογράφοι ήταν επιφορτισμένοι με την κάλυψη/περιγραφή του χθεσινού ντέρμπι στη Λεμεσό. Για τον πολυτιμότερο παίχτη της αναμέτρησης. 

Ήταν φυσικά ο Γκιάς Ζαχίντ, ο οποίος έβαλε το πανέμορφο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ αυτός εκτέλεσε το κόρνερ, από το οποίο… έβαλε το νικητήριο γκολ ο Ενσούε. 

Είναι παιχτούρα ο Πακιστανός άσος γεννημένος στη Νορβηγία. Εξελίσσεται σε ηγετική προσωπικότητα για τον ΑΠΟΕΛ. Έχει βγάλει τα κάρβουνα από τη φωτιά και σε άλλα παιχνίδια, όπου η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE