Νεαρός παρέλυσε από τη μέση και κάτω μετά από 20ωρο «μαραθώνιο» gaming σε ίντερνετ καφέ

Νεαρός παρέλυσε από τη μέση και κάτω μετά από 20ωρο «μαραθώνιο» gaming σε ίντερνετ καφέ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα η είδηση ότι ένας νεαρός έχασε τελείως την αίσθηση των ποδιών του και παρέλυσε από τη μέση και κάτω μετά από 20ωρο «μαραθώνιο» gaming σε ίντερνετ καφέ, την περασμένη εβδομάδα. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο νεαρός είχε ξεκινήσει να παίζει ένα εθιστικό παιχνίδι, που τελευταία έχει μεγάλη «απήχηση» στον κόσμο του gaming, σε ένα ίντερνετ καφέ στη Τζιανξίνγκ, στις 27 Ιανουαρίου. 

Είκοσι ώρες μετά και ενώ δεν είχε σηκωθεί καθόλου από τη θέση του για να φάει ή για να πιει νερό, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να αφήσει την οθόνη για λίγα λεπτά ώστε να πάει τουαλέτα, ωστόσο διαπίστωσε ότι αυτό... ήταν αδύνατο. 

«Έμοιαζε σαν να είχε χάσει τελείως την αίσθηση των ποδιών του, δεν μπορούσε να τα κουνήσει καθόλου. Χρειάστηκε να καλέσουμε ασθενοφόρο» δήλωσε ένας από τους φίλους του νεαρού που ήταν παρών στο συμβάν. 



Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ιστότοπος Pear δέιχνει έναν φίλο του άνδρα να βοηθά τους τραυματιοφορείς να μεταφέρουν τον gamer από την καρέκλα του μπροστά στον υπολογιστή πάνω στο φορείο. 

Σύμφωνα με κινεζικά media, ο νεαρός παραμένει στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο της υγείας του. 

Ο εθισμός με τα video games στην Κίνα έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας, με πολλούς γονείς να στέλνουν τα παιδιά στους σε «κατασκηνώσεις ψηφιακής αποτοξίνωσης» ώστε να τα ξεκολλήσουν από τους υπολογιστές τους.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE