ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί ο δεσμοφύλακας για το πακέτο αναβολικών - Πώς οδηγήθηκαν στα ίχνη του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί ο δεσμοφύλακας για το πακέτο αναβολικών - Πώς οδηγήθηκαν στα ίχνη του

Δύο μέρες προσωποκράτηση επέβαλε το Δικαστήριο στον 43χρονο που συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, η οποία στήθηκε μετά από πληροφορία για άφιξη ύποπτου πακέτου.

Πρόκειται για δεσμοφύλακα που παρέλαβε πακέτο από εταιρεία ταχυμεταφορών, αλλά μετά από πληροφορία, η ΥΚΑΝ τον ανέκοψε και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω πακέτο περιείχε συνολικά εννέα φιαλίδια των 10ml αναβολικής ουσίας και 50 δίσκια.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 43χρονου, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένα ανοικτό φιαλίδιο των 10ml, που περιέχει ουσία, που πιστεύεται ότι είναι αναβολικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE