Λακωνική η ανακοίνωση του ΡΙΚ - Η Κύπρος πάει Eurovision με Φουρέιρα

Λακωνική η ανακοίνωση του ΡΙΚ - Η Κύπρος πάει Eurovision με Φουρέιρα

Επιτέλους ανακοινώθηκε η είδηση της εκπροσώπησης της Κύπρου στην Eurovision 2018 από την Ελένη Φουρέιρα.

Το ΡΙΚ με μια λιτή ανακοίνωση μέσω της σελίδας του στο facebook  μας ενημερώνει και επίσημα ότι η εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision θα γίνει από την Ελένη Φουρέϊρα.

Η ανακοίνωση

Το ΡΙΚ ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάιο στη Λισαβόνα, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο και Ελλάδα Ελένη Φουρέϊρα.

The CyBC announces that Cyprus will be represented at the 63rd Eurovision Song Contest, to take place in Lisbon this coming May, by the popular singer in Cyprus and Greece Eleni Foureira who is represented by Panik Records.

Όπως μαθαίνουμε, η γνωστή τραγουδίστρια έχει ήδη ηχογραφήσει το τραγούδι, το οποίο θα ονομάζεται ”Fuego” που σημαίνει φωτιά! Πρόκειται για ένα μοντέρνο upbeat άκουσμα που θα ξεσηκώσει στους ρυθμούς του ολόκληρη την Ευρώπη!

Δείτε την ανακοίνωση του ΡΙΚ στο LifenewsCy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE