O Πατσαλίδης εγκατέλειψε το Τσέρι και ασχολείται με την Βυζακιά - VIDEO

O Πατσαλίδης εγκατέλειψε το Τσέρι και ασχολείται με την Βυζακιά - VIDEO

Πάντως ο καλεσμένος του Πατσαλίδη έβγαλε και τραγούδι με την Βυζακιά. 

Ο Λούης Πατσαλίδης δεν κατάφερε να κρύψει την εμμονή του με το χωριό Τσέρι όλα αυτά τα χρόνια, με το οποίο "πείραζε" τους καλεσμένους τους, βάζοντας τους να το πουν, να το ακούσουν και να το προφέρουν.

Όπως όλα δείχνουν το "Τσέρι" σε όλες τις εκφάνσεις του έκανε τον κύκλο του για τον Λούη Πατσαλίδη, και πλέον την θέση του πήρε το χωριό Βυζακιά. 

Ο καλεσμένος του Πατσαλίδη, στην εκπομπή "Λούης Night Show" της Παρασκευής, 2 Ιανουαρίου ενθουσιάστηκε με το χωριό, το οποίο φυσικά και διάβασε με διαφορετικό τονισμό χαρίζοντας άφθονο γέλιο. 

Ο Bo μη μπορώντας να παραγκωνίσει την ιδιαιτερότητα του ονομάτος του χωριού και την σχέση του με το γυναικείο σώμα "είπε" κι ένα τραγούδι με πρωταγωνιστή την Βυζακιά.

Δείτε το σχετικό video από το τρέιλερ της εκπομπής ''Λούης Night Show" και το τραγούδι του Bo:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE