ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν το πετύχει κι αυτό ο Πέτεφ!

Αν το πετύχει κι αυτό ο Πέτεφ!

Είναι γεγονός ότι  από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο “Ηλίας Πούλλος” ο Ιβάιλο Πέτεφ η Ομόνοια έχει μεταμορφωθεί κι αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα αποτελέσματα των “πρασίνων”.

Το στοίχημα για τον Βούλγαρο τεχνικό όταν ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Λευκωσιάτικου συλλόγου ήταν να βελτιώσει τα κακώς έχοντα κείμενα, ένα στοίχημα που φαίνεται ότι μέχρι στιγμής το κερδίζει.

Οι “πράσινοι” στα τελευταία 8 παιχνίδια με τον Πέτεφ στον πάγκο τους κατάφεραν να πετύχουν 6 νίκες, ενώ δέχθηκαν μια ήττα και μια ισοπαλία.

Σίγουρα τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έτσι ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Φυσικά ο κόουτς της Ομόνοιας έχει άλλο ένα μεγάλο στοίχημα ενώπιον του να κερδίσει. Το κακό “αγκάθι” των “πρασίνων” την εφετινή περίοδο ήταν και είναι η κακή τους άμυνα, καθώς από τα 22 παιχνίδια μόνο σε τέσσερα δεν δέχθηκαν τέρματα.

Η κακή λειτουργία του “τριφυλλιού” την εφετινή περίοδο φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς καθώς έχει την 7η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 32 τέρματα τρία λιγότερα από τον Άρη Λεμεσού και τέσσερα από την Δόξα που βρίσκονται στην 13η και 7η θέση αντίστοιχα του βαθμολογικού πίνακα

Σίγουρα με τις αυξημένες επιλογές στο κέντρο της άμυνας (Κατελάρη, Εκίθα, Σοάρες, Βύντρα) αλλά και με τους ανεβασμένους ακραίους μπακ (Καντέ, Αραούχο) ο τεχνικός του “τριφυλλιού” θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα στις προπονήσεις, έτσι ώστε να διορθώσει τα πράγματα στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top