Σύνδεμος Κατόχων Αξιογράφων: Ψήφο κατά συνείδηση

Σύνδεμος Κατόχων Αξιογράφων: Ψήφο κατά συνείδηση

ήφο κατά συνείδηση αποφάσισε για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, που συνήλθε το απόγευμα της Πέμπτης (1/2) στη Χοιροκιτία, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Ο κ. Μαυροβουνιώτης ανέφερε πως πριν την σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, όπου παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι προτάσεις των δύο υποψηφίων.

Το ΔΣ, είπε, αποφάσισε την κατά συνείδηση ψήφο για να διατηρήσουμε την ενότητα στον Σύνδεσμο και η πρόταση κατατέθηκε στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

«Στη Γενική Συνέλευση αναπτύχθηκαν διάφορα επιχειρήματα, αλλά τελικά καταλήξαμε ότι το καλύτερο υπό τις περιστάσεις θα ήταν η ψήφος κατά συνείδηση», είπε, προσθέτοντας ότι ο Σύνδεσμος δεν θέλησε να καταλήξει στην επιλογή «κανέναν».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Live: Δύο οι νεκροί στο Τελ Αβίβ από τα αντίποινα της Τεχεράνης - Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ σε νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις. Ξεκίνησαν τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ. Το Ισραήλ πραγματοποίησε τις απειλές του και βομβάρδισε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν παρά το γεγονός ότι ήταν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Τεχεράνης. Η απάντηση του Ιράν δεν άργησε να έρθει. Βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν σε μια επιχείρηση που η Τεχεράνη ονόμασε: «Αληθινή Υπόσχεση 3». Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE