Τρελό πρόστιμο σε Μαχρέζ η Λέστερ

Τρελό πρόστιμο σε Μαχρέζ η Λέστερ

Ο Ριάντ Μαχρέζ δεν εμφανίστηκε για δεύτερη μέρα στην προπόνηση της Λέστερ και η διοίκηση προχώρησε στην επιβολή αυστηρού προστίμου.

Η Μάντσεστερ Σίτι καιγόταν για τον Μαχρέζ, η Λέστερ έφτασε στο σημείο να ζητάει πάνω από 100 εκατ. ευρώ και φυσικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! Ο Αλγερινός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν εμφανίστηκε στις δυο τελευταίες προπονήσεις.

Ο Μαχρέζ δεν έχει καμία επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι πάντως πέρασαν στην αντεπίθεση επιβάλλοντάς του πρόστιμο 200 χιλιάδων λιρών. Η κατάσταση είναι στα άκρα και αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση του παίκτη. 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.