ΛΕΜΕΣΟΣ: Καθηγήτρια τραυμάτισε 11χρονο μαθητή – Εξήγησε στις Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καθηγήτρια τραυμάτισε 11χρονο μαθητή – Εξήγησε στις Αρχές

Επίθεση με βαριά σωματική βλάβη κατά 11χρονου, εναντίον καθηγήτριας σχολείου, διερευνά η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ‘Πρωινό Δρομολόγιο’ στο ΡΙΚ, το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 1/2/2018.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκε η καθηγήτρια, η ίδια ήθελε να βγάλει από την αίθουσα τον 11χρονο μαθητή γιατί ήταν ατίθασος, ωστόσο λόγω του ότι τον τράβηξε, του προκάλεσε μώλωπες.

Ο ανήλικος, όταν σχόλασε, πήγε στους γονείς του και τους έδειξε τα τραύματα που φέρονται να προκλήθηκαν από την καθηγήτριά του, και στην συνέχεια προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στον Αστυνομικό σταθμό Αγ. Ιωάννη στην Λεμεσό.

Η καθηγήτρια αναμένεται την Παρασκευή 2/2 να καταθέσει σχετικά, στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE