Τσακώθηκε άγρια…

Τσακώθηκε άγρια…

Ο Μπρούνο Βάλε όταν κάθισε να δει ξανά τις φάσεις του ντέρμπι, πρέπει να “τσακώθηκε άγρια” με τον εαυτό του, για τον τρόπο που λειτούργησε στη φάση του 52ου λεπτού. 

Μιλάμε για τη φάση που… έφερε το δεύτερο (και με δόση τύχης) γκολ του ΑΠΟΕΛ.

Λάθη κάνουν οι πάντες στο ποδόσφαιρο, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και το προχθεσινό του Πορτογάλου κίπερ. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των Απολλωνιστών, δεν ξεχνούν την μεγάλη προσφορά του στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, όπως και στο “μεγάλωμα” της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE