Απέστειλε τα τρία έγγραφα στον Μαλά ο Αναστασιάδης

Απέστειλε τα τρία έγγραφα στον Μαλά ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, εις απάντηση των ισχυρισμών του υποψηφίου Προέδρου κ. Σταύρου Μαλά κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού διαλόγου που είχαν στις 31 Ιανουαρίου 2018, απέστειλε την Παρασκευή (02/02) στον κ. Μαλά τα ακόλουθα έγγραφα:

  1. Το έγγραφο που κατέθεσε η πλευρά μας στις 5 Ιουλίου 2017 στη βάση των παραμέτρων του ΓΓ του ΟΗΕ.
  2. Το άτυπο έγγραφο (non paper) που παρουσίασε ο ΓΓ του ΟΗΕ το βράδυ της 6ης Ιουλίου 2017.
  3. Επισημάνσεις του διαπραγματευτή κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη όσον αφορά τον τρόπο λήψης αποφάσεων του Προέδρου και του Αντιπροέδρου.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε για λόγους εθνικού συμφέροντος, να αποφύγει τη δημοσιοποίηση των εν λόγω εγγράφων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προεδρικού, εναπόκειται στον κ. Μαλά, εάν θεωρεί σκόπιμο, να τα δώσει στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE