Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της μικρής Μεσογειακής Φώκιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της μικρής Μεσογειακής Φώκιας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών (ΤΑΘΕ) του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ανακοινώνει ότι η μικρή Μεσογειακή Φώκια Monachus monachus που είχε χωριστεί από τη μητέρα της, βρήκε αίσιο τέλος, αφού θεάθηκε πρόσφατα να κολυμπά αμέριμνη στη θάλασσα μαζί με τη μητέρα της.

Το ΤΑΘΕ ενημερώθηκε από το Τμήμα Δασών με το οποίο υπάρχει στενή συνεργασία σε θέματα παρακολούθησης προστατευόμενων ειδών.

Στην ανακοίνωση τους ευχαριστούμ το κοινό που επικοινώνησε με το Τμήμα μας αυτό το διάστημα και για το ενδιαφέρον που επέδειξε.

Σημειώνεται πως το ΤΑΘΕ καταχωρεί όλες τις θεάσεις φώκιας στην Κύπρο και παρακαλεί το κοινό όπως ενημερώνει το Τμήμα είτε τηλεφωνικώς στο 22807841 ή και με email στο [email protected].

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE