Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία ζητεί σοβαρότητα σε δημόσιες αναφορές για διερευνώμενες περιπτώσεις βίας στα σχολεία

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία ζητεί σοβαρότητα σε δημόσιες αναφορές για διερευνώμενες περιπτώσεις βίας στα σχολεία

Μόνο αναστάτωση και λανθασμένες εντυπώσεις δημιουργούν οι βεβιασμένες τοποθετήσεις και η διαρροή πληροφοριών που δεν έχουν επίσημα επιβεβαιωθεί για διερευνώμενα συμβάντα βίας στα σχολεία, αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία.

«Τέτοιου είδους καταγγελίες θα πρέπει να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή από τα αρμόδια όργανα του κράτους και με ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα να γίνεται, όπου χρειάζεται, η ενημέρωση της κοινής γνώμης. Ως παράταξη, εκεί και όπου χρειάζεται, θα παρεμβαίνουμε αποφασιστικά για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων. Κανένας δεν μπορεί να στιγματίζει, χωρίς την απαιτούμενη διερεύνηση, τον οποιονδήποτε», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι η διάδοση πληροφοριών και η δημιουργία εντυπώσεων μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει και σημειώνει ότι «όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Παιδεία έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε το σχολείο, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς» .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE