Πικρό φινάλε για την ομάδα του Σιβού απέναντι στη Μπεσίκτας, βασικός ο Νιγηριανός!

Πικρό φινάλε για την ομάδα του Σιβού απέναντι στη Μπεσίκτας, βασικός ο Νιγηριανός!

Ο Νιγηριανός διεθνής πρώην άσος Ανόρθωσης, Αμπντουλαχί Σιβού, ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Μπούρσασπορ, στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπεσίκτας, για την 20η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.

Ο Σιβού αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή σε σύστημα 4-3-3, έβγαλε αρκετό πάθος σε ολόκληρο το 90λεπτο και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 27΄ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του ανέτρεψε το 0-1 που σημείωσε στο 13΄ ο Αντριάνο, με αυτογκόλ του Νεγρέδο στο 37΄ και γκολ του Ντελάρτζ στο 45΄+2΄ και έφτασε μία ανάσα από μία μεγάλη νίκη κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια, όμως δέχθηκε τη… “ψυχρολουσία” στο 90΄+2΄ από το Νεγρέδο, ο οποίος ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και πήρε το “αίμα” του πίσω για το αυτογκόλ που σημείωσε στο Α΄ ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE