Μακάρι να ήταν μόνο σενάριο εκπαίδευσης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μακάρι να ήταν μόνο σενάριο εκπαίδευσης-  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καλούνται να επέμβουν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο, να βγάλουν από τα συντρίμια κάποιον επιβαίνοντα οχήματος που εμπλέκεται σε τροχαίο.

Για τον λόγο αυτό, τα μέλη της Πυροσβεστικής εκπαιδεύονται, όπως αναφέρει και σχετική δημοσίευση της Υπηρεσίας την Πέμπτη (1/2), συνεχώς και σε καθημερινή βάση.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook, εκτός από τις τεχνικές αποπαγίδευσης από τροχαία ατυχήματα, μπορούμε να πάρουμε και μια εικόνα για τις συνέπιες μιας σοβαρής σύγκρουσης.


Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE