ΕΛΛΑΔΑ: Απετράπη την ύστατη προβοκάτσια ακροδεξιών στα Ίμια

ΕΛΛΑΔΑ: Απετράπη την ύστατη  προβοκάτσια ακροδεξιών στα Ίμια

Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι αποτράπηκε από τις ελληνικές Αρχές προβοκάτσια με ακροδεξιό «άρωμα» στα Ίμια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ελληνικών διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης (σ.σ. Παρασκευή 2/2), χαμηλόβαθμος υπάλληλος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, επικεφαλής ακροδεξιάς οργάνωσης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής το 2014, επιχείρησε από την Κάλυμνο να μεταβεί και να ανέβει με πλωτό μέσο στα Ίμια.

Την τελευταία στιγμή οι τοπικές Αρχές και το Λιμενικό τον εντόπισαν και απέτρεψαν το σχέδιό του, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση στην περιοχή με την Τουρκία, σε μια περίοδο που, όπως σημειώνουν ελληνικές πηγές, η Άγκυρα έχει ανεβάσει τους τόνους.

Ο ίδιος έχει αναρτήσει όλο το ιστορικό της υπόθεσης σε βίντεο στο youtube, αλλά και σε αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.