Μόνο η Αλκή στο μυαλό των «κιτρινοπράσινων», κίνδυνος για τέσσερις ενόψει Απόλλων

Μόνο η Αλκή στο μυαλό των «κιτρινοπράσινων», κίνδυνος για τέσσερις ενόψει Απόλλων

Στο τοπικό ντέρμπι της Τρίτης (06/02 19:00) με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινης, είναι επικεντρωμένη η προσοχή της ΑΕΚ Λάρνακας, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ πάντως, να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (11/02, 17:00) κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι “έξι βαθμών” στην “κούρσα” για τον τίτλο, το οποίο αν οι “κιτρινοπράσινοι” κερδίσουν, θα έχουν και άλλα κέρδη πέραν των τριών βαθμών, ειδικά στον τομέα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης.

Πρώτα όμως, θα πρέπει η ΑΕΚ να κάνει το… καθήκον της απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και “διψάει” για βαθμούς, γι΄ αυτό και ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει “φροντιστήριο” στους παίκτες του τις επόμενες ημέρες, για να βγάλουν εντελώς από το μυαλό τους το ντέρμπι με τη Λεμεσιανή ομάδα.

Ο ίδιος όμως, αναμένεται να το λάβει υπόψη σχεδιάζοντας το αγωνιστικό του πλάνο κόντρα στην “Αθάνατη”, αφού τέσσερις παίκτες των “κιτρινοπράσινων” βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών και αν “κιτρινιστούν” στο ματς με την Αλκή, θα τεθούν νοκ-άουτ για το μεγάλο παιχνίδι στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τους Μουρίγιο, Λαμπάν και Τέτε που είναι στο όριο με πέντε κίτρινες, ενώ ο Ακοράν έχει δύο.

Ενδεχομένως, κάποιοι να μείνουν στον πάγκο για να προφυλαχθούν και να αγωνιστούν μόνο ως αλλαγή, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον Ιδιάκεθ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE