«Τέζαρε» τους Νικς ο Γιάνναρος! (vid)

«Τέζαρε» τους Νικς ο Γιάνναρος! (vid)

Με καλάθι 1,9″ πριν τη λήξη κι εκπληκτική εμφάνιση με double-double, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε στους Μπακς τη νίκη επί των Νικς με 92-90.

Ακόμα μία σπουδαία παράσταση από τον σταρ των “ελαφιών”, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη δύσκολη νίκη των Μπακς επί των Νικς.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία -ουσιαστικά- φάση κι ο “Greek Freak” έβαλε… φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του, αφού ήταν αυτός που πήρε στην πλάτη του την ομάδα του και σημείωσε το νικητήριο καλάθι με μία πολύ όμορφη προσωπική προσπάθεια, 1,9″ πριν τη λήξη. 

Εκτός αυτού βέβαια ο Έλληνας διεθνής είχε 29 πόντους με 9/18 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8/12 βολές, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 2 λάθη στα 37 λεπτά που αγωνίστηκε, όντας ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Για τους Μπακς μοναδικός έτερος διψήφιος ήταν ο Πάρκερ (12 π.), ενώ για τους Νεοϋορκέζους ξεχώρισαν οι Πορζίνγκις και Καντέρ, αμφότεροι με 17 πόντους, ενώ ο Τούρκος κατέβασε και 18 ριμπάουντ. 

Η νίκη αυτή ανέβασε το Μιλγουόκι στο 28-23, ενώ οι Νικς υποχώρησαν στο 23-30. 

Τα δωδεκάλεπτα: 28-29, 27-26, 19-19, 18-16

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE