ΠΑΡΑTHEMA: Καμπαρέ ή γυμναστήριο- Η σύγκρουση των δύο 'κόσμων'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑTHEMA: Καμπαρέ ή γυμναστήριο- Η σύγκρουση των δύο 'κόσμων'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ήθελε γυμναστήριο που να λειτουργεί με 24ωρο ωράριο, αλλά η απάντηση που έλαβε συμπυκνώνει όλη την κυπριακή κουλτούρα των τελευταίων δεκαετιών, σε μερικά greeklish.

Τι ήθελε να ρωτήσει ένας συμπολίτης μας, σε ομάδα στο Facebook, αν υπάρχει στη Κυπριακή πρωτεύουσα 24ωρο γυμναστήριο. Προφανώς πρόκειται για άτομο που λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων δεν μπορεί να φροντίζει την φυσική του κατάσταση.

Η δύο διαφορετικές σχολές lifestyle, του traditional 90’s-00’s και του fitness της δεκαετίας που διανύουμε, συναντήθηκαν μετά την απάντηση δεύτερου συμπολίτη μας που έσπευσε να απαντήσει σε άπταιστα greeklish “ρε δαμέ ούτε καπαρέ εν έσχει που να δουλέφκει 24 ώρες εννα έσχει γυμναστήρια;”

Φυσικά, η συγκεκριμένη δημοσίευση (που αρχικά έγινε στην ομάδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ) με την απάντηση της δεν θα ξέφευγε από την ομάδα “I Love Cyprus ΡΕ”και η οποία διασώθηκε στη πιο κάτω φωτογραφία:

 

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE