Συγκίνησε ο Ματθαίου για την Αμμόχωστο! (video)

Συγκίνησε ο Ματθαίου για την Αμμόχωστο! (video)

Στα πλαίσια της «Blue Day» για τα 107χρόνια της Ανόρθωσης, o ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» Νικόλας Ματθαίου κλήθηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ και μεταξύ άλλων σχολίασε για τα 107 χρόνια ιστορίας του Βαρωσιώτικου συλλόγου, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά και στην Αμμόχωστο.

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης: “Τον ευχαριστούμε παρά πολύ θερμά τον κόσμο που μας στηρίζει όλη την χρονιά, εμείς προσπαθούμε να δίνουμε το καλύτερο, για να του ανταπωδώσουμε την χαρά που μας δίνει και τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο την Τετάρτη στο ντέρμπι με την Ομόνοια, για να είναι μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα όπως τις προηγούμενες φορές”.

Για τα 107χρόνια της Ανόρθωσης: “Σίγουρα 107χρόνια ζωής και ένδοξης ιστορίας, πολύ σημαντικά χρόνια, μεγάλη ιστορία, ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια να επιστρέψουμε πίσω στην Αμμόχωστο, είναι πολύ ευχάριστο για εμάς που συνεχίζουμε αυτή την ιστορία”.

Για το αγωνιστικό: “Ο πρωταρχικός στόχος ήταν η Ευρώπη, ήταν από την αρχή της χρονιάς ο μεγάλος στόχος. Τώρα αν το πρωτάθλημα αν έρθει θα είναι το πιο γλυκό δώρο, οπότε παλεύουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους”.

Για τους στόχους: “Οι στόχοι ήταν πάντα ίδιοι, η έξοδος στην Ευρώπη, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE